Nou CEO la BCR Leasing

Nou CEO la BCR Leasing

Vlad Vitcu

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2019

Vlad Vitcu, aflat din 2013 la conducerea Diviziei Corporate BCR din Nord-Estul României, a fost numit președinte executiv al BCR Leasing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vlad Vitcu îl va înlocui pe Bogdan Speteanu, care a preluat de la 1 ianuarie poziția de Director Executiv al Rețelei Corporate BCR.

BRD adaptează aplicația mobilă și permite clienților să-și transfere instant banii din alte bănci în contul BRD CITEȘTE ȘI BRD adaptează aplicația mobilă și permite clienților să-și transfere instant banii din alte bănci în contul BRD

Vlad Vitcu (43 ani) a absolvit Universitatea “Al. I. Cuza” din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și deține un doctorat în economie. Și-a început în BCR cariera profesională în banking și servicii financiare și a deținut, de-a lungul timpului, funcții variate, acumulând expertiză atât în segmentul Retail, cât mai ales în cel Corporate.

BCR Leasing este una dintre cele mai mari companii de leasing din România, parte din Grupul Banca Comercială Română.

Compania oferă servicii de leasing financiar intern pentru achiziționarea de bunuri de folosință îndelungată, respectiv: leasing pentru achiziționarea de autovehicule, flote, echipamente și utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializată, BCR Fleet Management, BCR Leasing pune la dispoziție, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational și management de flote pentru un număr extins de autovehicule și vehicule comerciale ușoare.

BCR Leasing deține o largă rețea națională de servicii de leasing și un portofoliu important de clienți, din toate sectoarele de activitate, peste 85% dintre clienți fiind în prezent IMM-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
vlad vitcu
bcr
bcr leasing