Nou CEO la Erste Asset Management: Horia Braun, economistul-șef al BCR, îl înlocuiește pe Dragoș Neacșu

Nou CEO la Erste Asset Management: Horia Braun, economistul-șef al BCR, îl înlocuiește pe Dragoș Neacșu
scris 21 oct 2019

Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei în poziția de președinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România, cel mai mare administrator de fonduri din România.

Horia Braun-Erdei (42 de ani) are o carieră de 17 ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcții de conducere în România și în Europa Centrală și de Est.

În prezent economist-șef al Băncii Comerciale Române, Horia Braun-Erdei a fost autorizat ca membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din februarie 2019.

Dragoș Neacșu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, se va dedica unor planuri personale.

Activele fondurilor de pensii facultative au trecut de 2,4 miliarde de lei CITEȘTE ȘI Activele fondurilor de pensii facultative au trecut de 2,4 miliarde de lei

“Am dori să îi mulțumim lui Dragos Neacșu pentru realizările și dăruirea arătate la Erste Asset Management România și îi urăm tot ce este mai bun în cariera sa viitoare. Sunt convins că venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal în România, ne-a adus în echipă o persoană cu capacități puternice de management și o viziune strategică clară pentru managementul activelor din România. Horia se va asigura că EAM România își va păstra drumul său de succes”, a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea este preconizată pentru 1 noiembrie și este condiționată de autorizarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia braun
erste asset management
dragos neacsu