O echipă a FMI a început o vizită de două săptămâni în România

O echipă a FMI a început o vizită de două săptămâni în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2019

O echipă a Fondului Monetar Internațional (FMI), condusă de sud-coreeanul Jaewoo Lee, a început o vizită de două săptămâni în România, pentru a face o analiză a economiei românești, a anunțat, luni, FMI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Astăzi, o echipă a FMI condusă de Jaewoo Lee a început o vizită de două săptămâni în București pentru a efectua analiza anuală a economiei românești, cunoscută sub denumirea de consultare pe Articolul IV”, a spus reprezentantul FMI în România și Bulgaria, Alejandro Hajdenberg, scrie News.ro.

Echipa va discuta cele mai noi evoluții economice și politice cu autoritățile din România. Reprezentanții FMI vor avea întâlniri cu oficiali din Ministerul Finanțelor, Banca Centrală și alte instituții ale statului.

Facebook pregătește propria monedă virtuală CITEȘTE ȘI Facebook pregătește propria monedă virtuală

În plus, ei vor avea întâlniri și cu reprezentanți ai sectorului privat și cu organzații non-guvernamentale.

Echipa își va prezenta concluziile la finalul vizitei, în 7 iunie, și este așteptată să organizeze atunci o conferință de presă.

viewscnt
Afla mai multe despre
fmi