Alumil Rom Industry, furnizor de profile de tâmplărie, continuă tranzacțiile imobiliare: pregătește vânzarea a 3 terenuri în București pentru 4 milioane euro

Alumil Rom Industry, furnizor de profile de tâmplărie, continuă tranzacțiile imobiliare: pregătește vânzarea a 3 terenuri în București pentru 4 milioane euro
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 25 oct 2017

Furnizorul de profile de tâmplărie din aluminiu Alumil Rom Industry pregătește vânzarea a 3 terenuri în București, în suprafață totală de peste 21.000 metri pătrați, pentru care vrea să obțină 4 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tterenurile se află în sectorul 5.

Recent, Alumil a vândut producătorului de mobilier Mobistar din Brașov un teren de peste 1.630 de metri pătrați, pe care este și un depozit, cu 300.000 de euro plus TVA.

Terenul este amplasat în zona industrială a Brașovului.

Luna trecută, Alumil Rom Industry a vândut către firma de construcții Madex terenuri de aproximativ 8.200 metri pătrați și o construcție în localitatea Ghiroda, județul Timiș, cu 470.000 de euro plus TVA. 

Consultant: Toți indicatorii de performanță pentru hotelurile românești de lanț internațional au crescut în acest an. Foarte curând vom auzi de tranzacții semnificative cu hoteluri CITEȘTE ȘI Consultant: Toți indicatorii de performanță pentru hotelurile românești de lanț internațional au crescut în acest an. Foarte curând vom auzi de tranzacții semnificative cu hoteluri

Alumil Rom Industry (ALU) desface pe piața românească profilele de tâmplărie din aluminiu produse de compania greacă Alumil Miloas, iar la 6 luni a raportat un profit net în scădere cu 56%, de aproximativ 230.000 de lei.

Anul trecut a avut afaceri de 57,9 milioane lei și un profit net de 1,2 milioane lei.

Alumil Rom Industry este listată la Bursa de Valori București din anul 2007, cu o capitalizare de 20,5 milioane lei.

Mobistar a fost înființată în 2006 și se ocupă cu producția de mobilier, având anul trecut afaceri de 2,6 milioane lei și un profit net de 51.956 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
alumil
madex
bvb
bursa
timis