Bani din elicoptere, inclusiv pentru bugetul de stat

Bani din elicoptere, inclusiv pentru bugetul de stat
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 30 apr 2024

Producătorul de elicoptere IAR Brașov acordă un dividend cu randament de 4%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la IAR Brașov (IARV) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație privind repartizarea profitului net de 24,07 milioane lei obținut în 2023.

Astfel, suma de aproximativ 795.000 de lei este direcționată către rezerva legală, 11,57 milioane lei vor intra la capitolul „alte rezerve” și 11,70 milioane lei vor pleca spre acționari sub formă de dividende, ceea ce înseamnă o rată de distribuție de 48,61%.

Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman CITEȘTE ȘI Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman

Nu mai puțin de 7,59 milioane lei vor ajunge la bugetul de stat în contul participației de 64,89% din titluri deținută de statul român prin Ministerul Economiei.

Dividendul brut, cu dată a plății 5 iulie, este de 0,64 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 14,00 lei/acțiune, al titlurilor cu simbolul IARV, acesta conferă acționarilor un randament de 4,21%.

viewscnt
Afla mai multe despre
iar brasov
elicoptere
bvb
bursa
dividende
ministerul economiei