Farmaceutica Remedia distribuie dividende mai mari decât profitul net din anul 2023

Farmaceutica Remedia distribuie dividende mai mari decât profitul net din anul 2023
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 apr 2024

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia vizează acordarea unui dividend cu randament net de 6,5%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Farmaceutica Remedia Deva (RMAH) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de distribuire de dividende în valoare de 4,73 milioane lei. Aceasta include o repartizare integrală din câștigul net de 4,37 milioane lei obținut în 2023, dar și alocări de aproape 360.000 de la capitolul "alte rezerve".

Dividende de aproape 1 miliard de lei de la BRD. Câți bani pleacă în Franța CITEȘTE ȘI Dividende de aproape 1 miliard de lei de la BRD. Câți bani pleacă în Franța

Nu mai puțin de 3,85 milioane lei vor merge omul de afaceri Valentin Norbert Țăruș, în contul participației sale de 81,44% din acțiunile Farmaceutica Remedia.

EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital

Dividendul brut cu dată a plății 30 septembrie ar urma să fie de 0,05 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB al titlurilor Farmaceutica Remedia, de 0,7020 lei/acțiune, acesta oferă acționarilor un randament de 6,55%.

viewscnt
Afla mai multe despre
farmaceutica remedia
bvb
bursa
dividende