Bermas și-a redus profitul la 9 luni

Bermas și-a redus profitul la 9 luni

Sursa foto: Andrii Yalanskyi | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 nov 2021

Producătorul berilor  Bermas, Suceava și Călimani a obținut un câștig de 2 milioane lei în sezonul estival, însă profitabilitatea este cu un sfert mai mică, chiar decât cea din perioada similară a anului pandemiei.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Bermas Suceava (BRM) a realizat în primele 3 trimestre venituri din cifra de afaceri de 25,20 milioane lei, cu 3,02% mai mari decât cele de 24,46 milioane lei din exercițiul financiar precedent. În același interval de raportare, cheltuielile cu materiile prime s-au micșorat cu 4,81%, la 9,49 milioane lei, de la 9,97 milioane lei. Într-o societate în care asociația salariaților are o participație importantă, cheltuielile cu personalul s-au majorat cu 11,66%, la 10,44 milioane lei, de la 9,35 milioane lei.

Astfel, Bermas realizat un profit net la 9 luni de aproximativ 2,38 milioane lei, în scădere cu 26,08% față de intervalul corespondent din 2020. La S1, înainte de vârful sezonului estival, câștigul net era de aproximativ 194.000 de lei, iar pe întreg anul trecut, acesta a fost de 1,66 milioane lei.

Neptun Deep. Romgaz ar trebui să achite întreaga sumă către Exxon într-o singură tranșă. 375 milioane dolari - împrumuturi bancare. Decizie de investiție în ultimul trimestru al anului viitor. Care sunt riscurile CITEȘTE ȘI Neptun Deep. Romgaz ar trebui să achite întreaga sumă către Exxon într-o singură tranșă. 375 milioane dolari - împrumuturi bancare. Decizie de investiție în ultimul trimestru al anului viitor. Care sunt riscurile

Activele totale ale Bermas, producătorul al berilor Bermas, Suceava și Călimani, erau la data de 30 septembrie de 35,41 milioane lei, cu 6,56% mai mari decât cele de 33,23 milioane lei de la finalul anului trecut. În același răstimp, datoriile totale au crescut cu 12,67%, la 10,67 milioane lei, de la 9,47 milioane lei.

Bermas Suceava este listată la cota Bursei de Valori București unde nu are o frecvență zilnică a tranzacțiilor, iar la ultimul preț de închidere, de 2,3400 lei/acțiune, consemnat ieri, capitalizarea de piață a societăți se ridică la 50,43 milioane lei (10,19 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa