Bursa a intrat în doliu

Bursa a intrat în doliu
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 1 nov 2015

Bursa de Valori București a răspuns zilelor de doliu declarate la nivel național de Guvern, după tragedia de vineri noapte în care un incendiu la un club din Capitală s-a soldat cu 27 de morți și peste 150 de răniți. Portalul bvb.ro are nuanțe dominante de negru, iar un steag tricolor în doliu se regăsește pe banner-ul principal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Încă din prima zi de doliu național declarat de Guvern, Bursa de Valori București a schimbat într-o nuanță de negru bannerele și butoanele de pe portalul propriu care de obicei sunt de culoare albastră. Operatorul de piață răspunde astfel cu un mesaj de solidaritate față de victimele incendiului declanșat vineri seara la un concert de muzică rock organizat la clubul Colectiv din centrul Capitalei.

La finele zilei de sâmbătă bilanțul victimelor era de 27 de morți și peste 150 de răniți internați în spitale, potrivit oficialităților guvernamentale.

Pe banner-ul principal al portalului bvb.ro este un steag tricolor, cu bandă neagră, în acord cu doliul decretat la nivel național.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
doliu
incendiu
guvern