Daniel Gavrilă, noul analist de investiții la SIF Banat-Crișana

Daniel Gavrilă, noul analist de investiții la SIF Banat-Crișana
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2015

Conducerea SIF Banat-Crișana a anunțat cooptarea lui Daniel Gavrilă, specialist în analiza investițiilor, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul financiar și al piețelor de capital. Gavrilă va fi responsabil cu identificarea și gestionarea oportunităților de investiție ale societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cooptarea lui Daniel Gavrilă în echipa SIF Banat-Crișana este firească, experiența de peste 10 ani în piața de capital și know-how-ul său fiind calități care îl recomandă pentru această poziție. Ne așteptăm să vedem un input important în departamentul de investiții. Acest pas este parte dintr-un amplu proces de revitalizare a societății pe care ni l-am asumat, mizând pe necesitatea unui suflu tânăr și entuziast, care să schimbe reperele întregii activități. Tot acest proces se va reflecta în activitatea SIF 1, prin creșteri de performanță, eficientatizare și tranparență decizională", a spus Bogdan Drăgoi, președinte–director general al SIF Banat-Crișana.

Daniel Gavrilă și-a început cariera în piața financiară în anul 2004, imediat după absolvirea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova. Acesta a lucrat ca trader, broker, director de tranzacționare sau director adjunct în diverse societăți de brokeraj, cele mai recente experiențe profesionale fiind în cadrul Unicredit CA-IB Securities și SSIF Broker SA.  

viewscnt
Afla mai multe despre
daniel gavrila
sif banat crisana
bogdan dragoi