Doar a cincea parte din profitul net al SafeTech merge spre acționari sub formă de dividende

Doar a cincea parte din profitul net al SafeTech merge spre acționari sub formă de dividende

Victor Gânsac, Managing Director

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 24 mar 2023

Promovată recent la cota pieței reglementate de la BVB, firma de securitate cibernetică SafeTech Innovations acordă un dividend cu randament de 1%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al SafeTech Innovations (SAFE) a convocat pentru data de 24 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și distribuția profitului net de 10,50 milioane lei obținut de companie în anul 2022.

Astfel, aproximativ 595.000 de lei vor fi alocați la rezerva legală, 1,99 milioane lei vor merge către acționari sub formă de dividende, echivalent cu o rată de distribuție de 18,85%, și 7,91 milioane lei vor fi lăsate ca profit nedistribuit pentru o firmă de creștere care vizează utilizarea resurselor proprii pentru dezvoltare.

EXCLUSIV BCR - Emisiune neobișnuită de bonduri verzi: “la purtător”, în dolari. Banca ia 20 milioane dolari prin titluri plasate la Viena, după ce a renunțat la o emisiune în lei luna trecută CITEȘTE ȘI EXCLUSIV BCR - Emisiune neobișnuită de bonduri verzi: “la purtător”, în dolari. Banca ia 20 milioane dolari prin titluri plasate la Viena, după ce a renunțat la o emisiune în lei luna trecută

Dividendul brut cu dată a plății 10 iulie este de 0,03 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB de 2,95 lei/acțiune al titlurilor SafeTech Innovations, acesta conferă acționarilor înregistrați la data de 23 iunie un randament de 0,94%.

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa
dividende