Grigore Chiș, înlocuit din funcția de director general a SSIF Broker

Grigore Chiș, înlocuit din funcția de director general a SSIF Broker
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 dec 2015

Adrian Pop va fi noul șef executiv al SSIF Broker Cluj, în timp ce Oana Tudor va îndeplini funcția de director adjunct.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chiar din ziua Adunării Generale a Acționarilor, joi, Grigore Chiș a fost înlocuit de Adrian Pop în funcția de director general al SSIF Broker Cluj (BRK), prin decizie a Consiliului de Administrație, informează un comunicat al emitentului, remis astăzi Bursei de Valori București. De asemenea, director general va fi Oana Tudor, "sub condiția suspensivă a autorizării acesteia de către Autoritatea de Supraveghere Financiară".

În AGA de ieri, s-a votat la muchie (55,48% "pentru" și 44,51% "împotrivă") realizarea unor emisiuni de obligațiuni în limita a 25 milioane lei în următoarele 18 luni, cu maturități între 3 și 7 ani și cu dobândă ROBOR la 3 luni, plus o marjă fixă de 5,5%, plata cuponului urmând să fie trimestrială.

SSIF Broker Cluj este listată la cota BVB din anul 2005 și, la prețul închiderii de ieri, de 0,0774 lei/acțiune, are o capitalizare bursieră de 26,14 milioane lei (5,79 milioane euro). La nouă luni, societatea a raportat pierderi de 136.000 de lei, acestea rezultând din compensarea rezultatului negativ din exploatare de 3,84 milioane lei cu un câștig financiar de 3,74 milioane lei.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
broker cluj
grigore chis
adrian pop
bursa
bvb
asf