Hidroelectrica propune acționarilor distribuirea de dividende suplimentare în valoare de 687 de milioane de lei

Hidroelectrica propune acționarilor distribuirea de dividende suplimentare în valoare de 687 de milioane de lei
scris 10 dec 2018

Producătorul de energie Hidroelectrica propune acționarilor distribuirea de dividende suplimentare în valoare de 687 de milioane de lei, deși, inițial, a solicitat ca această sumă să fie de 550 de milioane de lei, potrivit convocatorului Adunării Generale a Acționarilor din data de 19 decembrie 2018.

Astfel, pe noua ordine de zi se află ambele propuneri, atât cea cu privire la distribuirea a 687 de milioane de lei, cât și cea în care suma este de 550 de milioane de lei, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, va intra pe piața hotelieră CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Surpriză: Dragoș Petrescu, proprietarul grupului City Grill, va intra pe piața hotelieră

Propunerea de a acorda dividende suplimentare a fost introdusă pe ordinea de zi în urma unei adrese trimise de Ministerului Energiei pe data de 6 noiembrie 2018, care are în anexă o adresă a Ministerului Finanțelor Publice și un memorandum semnat pe 31 octombrie 2018.

Hidroelectrica este deținută de Ministerul Energiei (80%) și Fondul Proprietatea (20%).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hidroelectrica
dividende