Înțelegerea Electrica-Fondul Proprietatea pentru cumpărarea deținerilor minoritare, prelungită cu o lună. Amânare a tranzacției

Înțelegerea Electrica-Fondul Proprietatea pentru cumpărarea deținerilor minoritare, prelungită cu o lună. Amânare a tranzacției
scris 31 oct 2017

Înțelegerea dintre Electrica și Fondul Proprietatea în baza căreia compania de electricitate va cumpăra deținerile minoritare pe care Fondul le are la 4 subsidiare, pentru 752 milioane lei, a fost prelungită, ca termen de valabilitate, cu o lună, până la sfârșitul lunii noiembrie.

Înțelegerea dintre Electrica și Fondul Proprietatea (FP) privind vânzarea pachetelor minoritare deținute la subsidiarele Electrica (EL) a fost anunțată la jumătatea lunii iulie.

Electrica va plăti 209,74 milioane lei pentru 22% din Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord SA, 201,70 milioane lei pentru 22% din Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, 173,50 milioane lei pentru 22% din Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA și 167,08 milioane lei pentru 22% din Electrica Furnizare SA..

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
electrica
consiuliu administratie
fondul proprietatea