Intercapital Invest se retrage de pe piață după 22 ani de activitate și recomandă clienților să își transfere conturile la Tradeville

Intercapital Invest se retrage de pe piață după 22 ani de activitate și recomandă clienților să își transfere conturile la Tradeville
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 iun 2017

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din România, cu o vechime de peste 20 de ani, a anunțat că se va retrage de pe piața de capital și a recomandat clienților să își transfere conturile către Tradeville, cu care va încheia un parteneriat în acest sens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Acționarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business și convoacă o Adunare Generală a Acționarilor în vederea retragerii de pe piață. De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pieței de capital și am câștigat încrederea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis să recomandăm clienților noștri un partener de încredere ce împartășeste valorile companiei noastre. Avem toată încrederea că Tradeville va răspunde exigențelor clienților noștri, având în vedere reputația, serviciile și experiența companiei”, a anunțat Răzvan Pașol, președintele Intercapital Invest.

Potrivit parteneriatului dintre cei doi brokeri, clienții Intercapital care optează să își transfere conturile la Tradeville vor beneficia de condiții comerciale similar cu cele existente la Intercapital. Transferul conturilor se poate face personal, la sediul Intercapital sau Tradeville, sau online, pe site-ul Tradeville, neimplicând costuri suplimentare pentru clienți.

MedLife și Conpet au fost incluse în proiectul InvestingRomânia lansat de BVB CITEȘTE ȘI MedLife și Conpet au fost incluse în proiectul InvestingRomânia lansat de BVB

Clienții Intercapital care nu doresc să își mute conturile la Tradeville pot alege o altă casă de brokeraj sau își pot păstra acțiunile la Depozitarul Central.

Fondată în 1995, Intercapital Invest este unul dintre cei mai mari brokeri independenți din România. Compania de brokeraj îi are printre principalii acționari pe Horia Manda și John Klipper (cu o participație de 59%), cei doi formând echipa de management a fondurilor Romanian-American Enterprise Fund și Balkan Accession Fund, pe Eugen Voicu, fondatorul și președintele Certinvest, cu o participație de 23% și pe fondatorul companiei, Marius Mușat, care deține 5% din acțiunile Intercapital.

Tradeville este broker autorizat din 1994, fiind unul dintre pionierii pieței de capital din România. Compania este lider de piață în tranzacțiile online și intermediarul cu cel mai mare număr mediu de tranzacții zilnice pe BVB.

viewscnt
Afla mai multe despre
intercapital invest
retragere
tradeville
parteneriat
transfer conturi