Consililiul de Administrație al BVB se descompletează după decesul lui Cristian Micu

Consililiul de Administrație al BVB se descompletează după decesul lui Cristian Micu
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 16 iun 2017

Cristian Micu, cel care ocupa o poziție în board-ul Bursei de Valori București din decembrie 2015, a încetat din viață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Bursei de Valori Bcuurești are cu un membru mai puțin. Cristian Micu a murit, anunță un comunicat al operatorului de piață publicat la finalul ședinței de tranzacționare de azi. Micu a intrat în board-ul Bursei la alegerile din decembrie 2015 când a candidat din partea casei de brokeraj NBG Securities și a obținut un al 4-lea număr de voturi, respectiv 5,61 milioane opțiuni din partea acționarilor.

În aprilie, Micu a candidat și pentru o poziție în CA la SIF Oltenia, din partea grupului de acționari ai Băncii Transilvania, însă nu a fost ales de participanții la AGA.

Micu și-a început cariera în mediul financiar, mai întâi la ING Bank România. Timp de 4 luni în anul de criză 2008 a fost MBA exchange student la Universitatea IESE din Barcelona, potrivit portalului LinkedIn, iar în intervalul 2008-2011 a lucrat la Londra pentrru grupul bancar elvețian Credit Suisse.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian micu
bvb
bursa
sif oltenia
nbg
credit suisse
banca transilvania