Lion Capital și fondatorii Dedeman – aport de capital de aproape 10 milioane euro pentru Vrancart Adjud

Lion Capital și fondatorii Dedeman – aport de capital de aproape 10 milioane euro pentru Vrancart Adjud
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 21 sep 2023

Producătorul de hârtie, carton și ambalaje Vrancart, a încheiat o operațiune de majorare de capital în urma căreia acționarii principali și-au concolidat participația.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Vrancart Adjud (VNC) a finalizat operațiunea de majorare a capitalului cu aport în numerar demarată în vară, suma atrasă fiind de 48,89 milioane lei (9,88 milioane euro), conform parametrilor operațiunii de piață furnizați de intermediarul SSIF Goldring.

În prima etapă au fost oferite 476,74 milioane acțiuni noi, la prețul de 0,1000 lei/acțiune, cu 39,76% sub ultimul pțre de îmnchidere de la BVB de 0,1660 lei/acțiune al titlurilor Vrancart. În a 2-a etapă, au fost achiziționate 11,09 milioane de acțiuni nou-emise la prețul de 0,1100 lei/acțiune.

Câte miliarde va colecta Guvernul suplimentar din indexarea redevențelor resurselor minerale, inclusiv petroliere, convenită în coaliție CITEȘTE ȘI Câte miliarde va colecta Guvernul suplimentar din indexarea redevențelor resurselor minerale, inclusiv petroliere, convenită în coaliție

În urma ofertei, acționarii principali și-au consolidat deținerile, Lion Capital (LION) majorându-și participația la 76,05% din titluri și Pavăl Holding, vehiculul financiar prin care fondatorii Dedeman își realizează investițiile de porotfoliu, și-a ridicat pachetul la 17,29% din capitalul social. La ultimul preț de pe bursă, compania Vrancart are o capitalizare de piață de 199,76 milioane lei (40,38 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
vrancart
bvb
bursa
lion capital
paval holding
dedeman