Prebet Aiud semnează un contract a cărui valoare depășește un sfert din veniturile pe întreg anul trecut

Prebet Aiud semnează un contract  a cărui valoare depășește un sfert din veniturile pe întreg anul trecut
scris 27 mar 2023

Fabricantul de produse din beton Prebet Aiud raportează o înțelegere ce poate aduce o explozie a afacerilor în 2023.

Compania Prebet Aiud (PREB) semnează un contract cu o valoare de 12,07 milioane lei fără TVA, durata derulării fiind până la finalul anului în curs. Pentru a pune în context respectivul contract, acesta reprezintă mai mult de un sfert din veniturile totale din exploatare, de 43,40 milioane lei, raportate pentru anul trecut și mai mult de jumătate din afacerile pe care Prebet le afișa în 2020 și 2019.

O altă companie din domeniul materialelor de construcții listată la cota Bursei de Valori București, TeraPlast Bistrița (TRP), a semnalat recent că programele de infrastructură ale statului ar urma să impulsioneze business-urile care asigură livrări pentru diversele proiecte.

Board-ul Transgaz propune distribuirea unei treimi din profit sub formă de dividende. Acțiunile gratuite vin la începutul lunii mai CITEȘTE ȘI Board-ul Transgaz propune distribuirea unei treimi din profit sub formă de dividende. Acțiunile gratuite vin la începutul lunii mai

Prebet a rapoprtat pentru anul 2022 un profit net de 4,14 milioane lei, în declin marginal, de 1,43%, față de 4,20 milioane lei în exercițiul financiar precedent. La data de 31 decembrie 2022, Prebet avea active totale de 67,89 milioane lei, cu 14,17% peste cele de 59,46 milioane lei de la 1 ianuarie 2022.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
prebet
bvb
bursa
beton