Prodplast inițiază oferte de răscumpărare a acțiunilor proprii

Prodplast inițiază oferte de răscumpărare a acțiunilor proprii
scris 24 mai 2019

Producătorul de mase plastice Prodplast a depus la ASF documentația aferentă unei oferte publice de buy-back.

Prodplast București (PPL), companie controlată de omul de afaceri Florin Pogonaru prin firmele Nord SA și Floreasca Development, va derula o ofertă publică de răscumpărare a titlurilor proprii în baza programului aprobat la 19 aprilie de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor. În acest sens, emitentul a depus documentația aferentă spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru operațiunea de piață care urmează să fie intermediată de IFB Finwest.

EXCLUSIV Bayer pregătește apariția unui gigant, dar atenționează: 2019 pare a fi un an foarte dificil pentru fermierii români, există un deficit important de apă. Agricultura - afacere riscantă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Bayer pregătește apariția unui gigant, dar atenționează: 2019 pare a fi un an foarte dificil pentru fermierii români, există un deficit important de apă. Agricultura - afacere riscantă

Prodplast, companie listată la cota Bursei de Valori București, a obținut anul trecut un rezultat net de 4,86 milioane lei, în scădere cu 9,14% fațâ de cel de 5,36 milioane lei din 2017. La T1 compania afișa un câștig net de aproximativ 359.000 de lei, față de pierderea de aproximativ 197.000 de lei din perioada similară din 2017.

La ultimul preț de închidere din piața secundară, de 2,4000 lei/acțiune, capitalizarea de bursieră a Prodplast este de 44,97 milioane lei (9,45 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
prodplast
nord
asf
bvb
bursa
rascumparari