Producătorul de instalații industriale AAGES propune distribuirea unui dividend cu randament net de 5%

Producătorul de instalații industriale AAGES propune distribuirea unui dividend cu randament net de 5%

Sursa foto: Maksym Yemelyanov | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 feb 2022

Compania AAGES din Târgu Mureș vizează acordarea de dividende însumând 2 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al producătorului de instalații de încălzire prin inducție AAGES (AAG) a convocat pentru data de 27 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând inclusiv repartizarea câștigului net aferent anului trecut. Dacă 2,44 milioane lei ar urma să fie rezultatul reportat, suma de 2,00 milioane lei este destinată să plece către acționari.

Dividendul brut propus cu dată a plății 9 iunie este de 0,2000 lei/acțiune și la ultimul preț de pe bursă, de 3,54 lei/acțiune, acesta poartă un randament net de 5,37%.

Profitul Oil Terminal a crescut cu peste 55% anul trecut CITEȘTE ȘI Profitul Oil Terminal a crescut cu peste 55% anul trecut

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor ar urma să se exprime și un vot asupra unui plan de răscumpărare a propriilor acțiuni în limita a 1% din capitalul social, destinația titlurilor dobândite fiind pentru recompensarea angajaților societății.

De asemenea, AAGES, companie listată la BVB în vara anului 2017, contractează o linie de credit în valoare de 2,00 milioane lei, în cadrul programului IMM Invest, de la BCR, cu maturitate de 36 de luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
aages
bvb
bursa
dividende