Romgaz a semnat contracte de aproape 10 milioane euro

Romgaz a semnat contracte de aproape 10 milioane euro
scris 2 mar 2017

Producătorul de gaze naturale Romgaz a încheiat contracte de vânzări în valoare de 43,53 milioane lei cu 6 furnizori de energie termică.

Compania Romgaz Mediaș (SNG) a încheiat acte adiționale la contractele cu societăți de termoficare din țară pentru livrări de gaze naturale pentru luna martie 2017. Valoarea acestor înțelegeri se ridică la 43,53 milioane lei (9,63 milioane euro), cea mai mare companie contractantă fiind Electrocentrale Galați, care ar urma să achite 14,74 milioane lei.

Termoficare Oradea va primi gaze pentru contravaloarea a 12,97 milioane lei, iar actul adițional semnat cu Electrocentrale Constanța este de 11,41 milioane lei. Ceilalți beneficiari vor fi Termo Calor Confort, CET Govora și Complexul Energetic Hunedoara, însă cu valori ale contractelor mai mici.

EXCLUSIV Condițiile de liberalizare a prețului la gaze vor fi modificate. Engie și E.On au avertizat că liberalizarea poate falimenta CET-urile și majora cu până la 45% prețul CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Condițiile de liberalizare a prețului la gaze vor fi modificate. Engie și E.On au avertizat că liberalizarea poate falimenta CET-urile și majora cu până la 45% prețul

Titlurile Romgaz sunt listate la Bursa de Valori București unde după un rally consistent în ultimele săptămâni a ajuns în zona maximelor ultimelor 15 luni. Prețul de închidere de ieri de 28,50 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a producătorului de gaze naturale se ridică la 10,98 miliarde lei (2,43 miliarde euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
bvb
gaze naturale
electrocentrale galati
electrocentrale constanta
cet govora