SafeTech, care a anunțat că se extinde pe piața americană, acordă un dividend cu randament mai mic de 1%

SafeTech, care a anunțat că se extinde pe piața americană, acordă un dividend cu randament mai mic de 1%

Victor Gânsac, Managing Director

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 apr 2023

Promovată la începutul acestui an la cota pieței reglementate de la BVB, firma de securitate cibernetică SafeTech Innovations distribuie o cincime din profit sub formă de dividende.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

 Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la SafeTech Innovations (SAFE) a aprobat propunerile Consiliului de Administrație privind distribuția profitului net de 10,50 milioane lei obținut de companie în anul 2022.

Astfel, aproximativ 595.000 de lei vor fi alocați la rezerva legală, 1,99 milioane lei vor merge către acționari sub formă de dividende, echivalent cu o rată de distribuție de 18,85%, și 7,91 milioane lei vor fi lăsate ca profit nedistribuit pentru o firmă de creștere care vizează utilizarea resurselor proprii pentru dezvoltare.

Farmaceutica Remedia acordă întregul profit din 2022 sub formă de dividende. Vin bani și din câștigul anului de pandemie CITEȘTE ȘI Farmaceutica Remedia acordă întregul profit din 2022 sub formă de dividende. Vin bani și din câștigul anului de pandemie

Dividendul brut cu dată a plății 10 iulie este de 0,03 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB de 3,20 lei/acțiune al titlurilor SafeTech Innovations, acesta conferă acționarilor înregistrați la data de 23 iunie un randament de 0,86%.

Compania a anunțat săptămâna trecută că înființează o filială în Statele Unite ale Americii, urmând să dețină 67% din acțiunile noii entități, cu sediul în Reston, statul Virginia.

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa
dividende