Vânzătorul de telefoane iHunt distribuie un dividend cu randament net de 5%

Vânzătorul de telefoane iHunt distribuie un dividend cu randament net de 5%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 3 mai 2022

Aproape jumătate din câștigul net al iHunt merge către acționari sub formă de dividende.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la iHunt Technology Import-Export (HUNT) a hotărât distribuirea de dividende în sumă de 3,51 milioane lei, reprezentând 47,15% din profitul net de 7,44 milioane lei obținut anul trecut.

Dividendul brut cu dată a plății 28 octombrie este de 0,046698 lei/acțiune și raportat la ultimul preț de închidere, de 0,8100 lei/acțiune de pe piața AeRO a Bursei de Valori București, unde compania este listată din vara anului 2019, conferă acționarilor un randament net de 5,48%.

EXCLUSIV Meta Estate Trust vrea să intre pe segmentul de retail: Suntem în discuții pentru câteva proiecte. Buget de investiții de 20 de milioane de euro pentru 2022. Plan de listare la bursă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Meta Estate Trust vrea să intre pe segmentul de retail: Suntem în discuții pentru câteva proiecte. Buget de investiții de 20 de milioane de euro pentru 2022. Plan de listare la bursă

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a companiei, fondată de Cezar Stroe, a fost acordat un vot favorabil pentru un stock-option plan pentru recompensarea cu acțiuni a administratorilor, directorilor și angajaților.

viewscnt
Afla mai multe despre
ihunt
bvb
bursa
dividende