Profitul net al Morgan Stanley s-a dublat în trimestrul patru, la 1,5 miliarde dolari

Profitul net al Morgan Stanley s-a dublat în trimestrul patru, la 1,5 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2017

Profitul net al băncii americane Morgan Stanley s-a dublat în trimestrul patru, la 1,51 miliarde de dolari, depășind cu mult așteptările analiștilor datorită operațiunilor de trading,care au depășit cu mult așteptările în urma alegerilor prezidențiale câștigate de Donald Trump, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile băncilor au crescut puternic după alegeri, investitorii sperând că administrația Trump va relaxa reglementările și va susține creșterea economică, scrie News.ro.

Directorul financiar Jonathan Pruzan a declarat că investitorii sunt optimiști, dar că nu se știe pentru cât timp, având în vedere evenimentele politice și geopolitice.

Veniturile totale ale Morgan Stanley au urcat cu 16,6% în trimestrul patru, la 9,02 miliarde de dolari, în timp ce analiștii anticipau 8,47 miliarde de dolari.

JPMorgan și Bank of America, cele mai mari două bănci din SUA în funcție de active, au anunțat la rândul lor creșterea puternică a profiturilor și veniturilor, datorită activităților de tranzacționare de după alegerile prezidențiale din noiembrie.

Noi producători auto anunță investiții în SUA după criticile lui Trump CITEȘTE ȘI Noi producători auto anunță investiții în SUA după criticile lui Trump

Citigroup și Goldman Sachs Group vor anunța rezultatele financiare trimestriale miercuri.

Acțiunile Morgan Stanley sunt în creștere, marți, cu 1,4%, în timoul tranzacțiilor electronice, iar după alegerile din 8 noiembrie au avansat cu 28,5%, până la închiderea de vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
morgan stanley