Programul băncilor de Paști

Programul băncilor de Paști
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2018

Agențiile bancare vor fi închise de vineri, 6 aprilie, până pe 9 aprilie. Excepție vor face însă unitățile deschise în supermarket-uri și în mall-uri, care vor avea un program special.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De asemenea, call center-ul anumitor bănci va asigura în cele patru zile libere asistența clienților, scrie News.ro.

În plus, ATM-urile și mașinile multifuncționale vor fi disponibile permanent. Clienții băncilor vor avea acces în fiecare zi la propriile resurse financiare și vor putea să efectueze operațiuni bancare.

BCR a anunțat că unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 6-9 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paști.

LISTA Fiscul vinde mai multe mașini de lux, inclusiv BMW cu 500 de lei CITEȘTE ȘI LISTA Fiscul vinde mai multe mașini de lux, inclusiv BMW cu 500 de lei

Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

În zilele de vineri, 6 aprilie, și luni, 9 aprilie, vor fi deschise doar agențiile Banca Transilvania din mall-uri și centre comerciale.

Programul unităților Banca Transilvania de Paște va fi în funcție de programul centrului comercial în care sunt situate.

De asemenea, de vineri până pe 9 aprilie sunt zile nelucrătoare în băncile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor și al mall-urilor.

Unitățile BRD vor fi închise vineri, 6 aprilie, și duminică, 8 aprilie, iar sâmbătă, 7 aprilie și luni, 9 aprilie, numai unitățile BRD din centrele comerciale vor lucra cu clienții. Orarul acestor agenții va fi sincronizat cu programul centrelor comerciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
program banci