Raiffeisen Bank lasă o treime dintre agenții fără casierie

Raiffeisen Bank lasă o treime dintre agenții fără casierie
scris 2 nov 2020

Aproximativ o treime (129) din agențiile Raiffeisen Bank vor funcționa fără casierie din luna noiembrie,  operațiunile cu numerar urmând a fi efectuate exclusiv la mașini multifuncționale sau ATM, în zona 24H, existentă în fiecare unitate.

Banca a mai anunțat că are în alte câteva zeci de unități program redus de casierie, pe care îl va adapta continuu, pe măsură ce traficul va scădea și alternativele digitale oferite clientelei vor acoperi o gamă și mai largă de operațiuni cu numerar.

Restaurantele, barurile, cinematografele, școlile din București rămân închise încă două săptămâni CITEȘTE ȘI Restaurantele, barurile, cinematografele, școlile din București rămân închise încă două săptămâni

Operatiunile cu numerar care erau făcute de clienți la ghișeu vor fi posibile în cele 129 de unități pe mașini multifuncționale (MFM-uri) sau vor avea soluții alternative (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare).

Numărul clienților digitali - cei care utilizează aplicațiile de digital banking, Raiffeisen Online și Smart Mobile - a depășit 700.000 la mijlocul anului 2020. Raiffeisen Bank deține  530.000 de carduri de credit active, iar numărul de carduri de debit active a trecut de 2 milioane.

Banca are aproximativ 5.000 de angajați, 335 de agenții în toată țară, 770 de ATM-uri, 373 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 23.000 de POS-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen bank
casierie
nujmerar