Rețeaua de carduri Visa funcționează normal

Rețeaua de carduri Visa funcționează normal
scris 2 iun 2018

Rețeaua de carduri Visa funcționează normal, a anunțat compania, precizând că problemele care au afectat vineri utilizatorii din Europa au fost ”rezultatul unei defecțiuni de hardware”, relatează Reuters.

"Nu avem niciun motiv să credem că acest lucru a fost asociat cu orice acces neautorizat sau eveniment rău intenționat", a precizat compania într-o declarație, potrivit News.ro.

Un vicepreședinte al Goldman Sachs este acuzat de folosire de informații confidențiale în tranzacții CITEȘTE ȘI Un vicepreședinte al Goldman Sachs este acuzat de folosire de informații confidențiale în tranzacții

Rețeaua de plată cu carduri Visa a picat în Europa, vineri, multe tranzacții fiind nereușite sau chiar respinse. Mulți clienți Visa din Europa s-au plâns pe Twitter că plățile nu le sunt acceptate în magazine sau benzinării. Într-un comunicat, Visa preciza vineri: ”În prezent are loc o întrerupere a serviciilor. Acest incident împiedică unele tranzacții din Europa”.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
visa
carduri