Saxo Bank finalizează achiziția băncii olandeze BinckBank

Saxo Bank finalizează achiziția băncii olandeze BinckBank
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2019

Saxo Bank anunță încheierea achiziției băncii olandeze BinckBank, Saxo Bank Group deservind acum aproximativ 860.000 de clienți și deținând aproximativ 46 de miliarde de euro în active ale clienților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Industria de investiții și tranzacționare trece printr-o transformare majoră, confruntându-se cu noi reglementări, crescând nivelul așteptărilor pentru o mai bună experiență digitală a clienților, traversând o perioadă de compresie a marjelor și o cerere mare a capacităților de tranzacționare multi-active. Aceste tendințe impun o anvergură, iar achiziția de succes a BinckBank este un pas foarte mare înainte în ceea ce privește atingerea unei anumite anverguri cruciale pentru succesul nostru pe termen lung”, a declarat Kim Fournais, CEO și fondator Saxo Bank.

Consiliul Fiscal: România ar putea depăși ținta de deficit asumată pentru finalul anului CITEȘTE ȘI Consiliul Fiscal: România ar putea depăși ținta de deficit asumată pentru finalul anului

Saxo Bank deține acum 95,14% acțiunile BinckBank.

Saxo Bank și BinckBank intenționează să obțină delistarea acțiunilor BinckBank la Euronext Amsterdam.

Fondată în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech chiar înainte ca termenul să se fi inventat. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi peste 1500 de angajați în centrele financiare din toată lumea, inclusiv Singapore, Shanghai, Tokyo, Hong Kong, Londra, Paris, Zurich și Dubai. 

viewscnt
Afla mai multe despre
saxo bank
binckbank