Strategie: TBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice

Strategie: TBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice
scris 21 aug 2018

TBI Credit, parte a TBI Bank, intră pe segmentul de creditare digitală în domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare, care permite astfel clienților să acceseze servicii stomatologice cu plata în rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI.

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care îl facem pe segmentul finanțării de servicii medicale. În prezent, majoritatea comercianților care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decorațiuni interioare, DYI sau turism”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit.

KPMG, amendată cu 3 milioane de lire sterline de autoritățile britanice. Compania se confruntă cu probleme în mai multe țări CITEȘTE ȘI KPMG, amendată cu 3 milioane de lire sterline de autoritățile britanice. Compania se confruntă cu probleme în mai multe țări

Fondată în 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care operează în România și Bulgaria sub umbrela 4finance, cel mai mare grup european de creditare online și pe mobil. Prin intermediul unei rețele de peste 5.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatori și pe strategia de a deveni un creditor digital de ultimă generație. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tbi credit
servicii stomatologice
dentocare