Strategie: TBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice

Strategie: TBI Credit lansează o soluție digitală de finanțare pentru servicii stomatologice
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2018

TBI Credit, parte a TBI Bank, intră pe segmentul de creditare digitală în domeniul medical printr-un parteneriat cu clinica de stomatologie DentoCare, care permite astfel clienților să acceseze servicii stomatologice cu plata în rate prin intermediul platformei digitale de creditare TBI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Parteneriatul cu DentoCare este primul pas pe care îl facem pe segmentul finanțării de servicii medicale. În prezent, majoritatea comercianților care folosesc platforma noastră digitală de creditare provin din industrii precum IT&C, fashion, decorațiuni interioare, DYI sau turism”, spune Kostas Tovil, Senior Vice President al eCommerce TBI Credit.

KPMG, amendată cu 3 milioane de lire sterline de autoritățile britanice. Compania se confruntă cu probleme în mai multe țări CITEȘTE ȘI KPMG, amendată cu 3 milioane de lire sterline de autoritățile britanice. Compania se confruntă cu probleme în mai multe țări

Fondată în 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care operează în România și Bulgaria sub umbrela 4finance, cel mai mare grup european de creditare online și pe mobil. Prin intermediul unei rețele de peste 5.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatori și pe strategia de a deveni un creditor digital de ultimă generație. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi credit
servicii stomatologice
dentocare