Swiss Re: Dezastrele au costat asigurătorii 54 de miliarde de dolari în 2016

Swiss Re: Dezastrele au costat asigurătorii 54 de miliarde de dolari în 2016
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2017

Dezastrele au costat asigurătorii 54 de miliarde de dolari și au provocat pagube de 175 de miliarde de dolari, în 2016, potrivit unui studiu revizuit publicat marți de compania elvețiană de asigurări Swiss Re, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pierderile din 2016, atât economice cât și asigurate, au fost cele mai ridicate din 2012 și au inversat tendința descrescătoare din ultimii patru ani”, se arată în raportul Swiss Re, a doua mare companie de reasigurări din lume, scrie News.ro.

Catastrofele naturale și dezastrele provocate de om au dus anul trecut la moartea a 11.000 de oameni.

Datele au arătat o creștere a estimărilor inițiale publicate de grup la jumătatea lunii decembrie, care indicau pierderi financiare de peste 158 de miliarde de dolari și pierderi asigurate de cel puțin 49 de miliarde de dolari.

Germania rămâne cel mai important partener economic al României, dar cere școli atente la piața muncii și eliminarea corupției CITEȘTE ȘI Germania rămâne cel mai important partener economic al României, dar cere școli atente la piața muncii și eliminarea corupției

Munich Re a estimat în ianuarie, în raportul anual referitor la catastrofele naționale, că asigurătorii au plătit anul trecut aproximativ 50 de miliarde de dolari pentru despăgubirea pagubelor provocate de dezastrele naționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
swiss re
asiguratori