UBS vrea să separe de grup divizia elvețiană a Credit Suisse

UBS vrea să separe de grup divizia elvețiană a Credit Suisse
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2023

Pe măsură ce preluarea de către UBS a fostei bănci rivale elvețiene Credit Suisse se apropie de finalizare, apar detalii despre cum va arăta noua bancă formată în urma fuziunii, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

UBS lucrează la separarea de grup a diviziei elvețiane a Credit Suisse și pentru ca actualul șef al acesteia, Andre Helfenstein, să o conducă, a informat publicația NZZ am Sonntag.

Departamentul pentru protecție și inovare financiară din California a închis First Republic Bank și a ajuns la un acord pentru vânzarea activelor către JPMorgan. A treia mare bancă americană în faliment în două luni CITEȘTE ȘI Departamentul pentru protecție și inovare financiară din California a închis First Republic Bank și a ajuns la un acord pentru vânzarea activelor către JPMorgan. A treia mare bancă americană în faliment în două luni

Ziarul elvețian a citat o sursă care a afirmat că UBS a venit cu ideea unei spin-off, pe care a considerat-o inițial ”exclusă”, pe fondul presiunii publice și politice tot mai mari, scrie News.ro

Directorii UBS au spus în mod repetat că toate opțiunile sunt încă pe masă în ceea ce privește afacerile Credit Suisse pe piața internă.

Potrivit NZZ, multe surse că au confirmat că fostul co-șef al diviziei globale de gestionare a averilor a UBS, Tom Naratil, se va alătura băncii, după ce a demisionat în octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ubs
credit suisse