VIDEO BNR are un nou director al Direcției de Stabilitate Financiară

VIDEO BNR are un nou director al Direcției de Stabilitate Financiară
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2023

Eugen Rădulescu a anunțat că nu mai este directorul Direcției de Stabilitate Financiară a Băncii Naționale a României începând cu 1 iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

“De la 1 iulie am predat frâiele Direcției de Stabilitate Financiară domului Florian Neagu”, a anunțat Rădulescu, într-o conferință de presă.

Neagu a fost până de curând adjunctul lui Rădulescu și lucrează în BNR din 2000.

Profit News TV va organiza Maratonul Imobiliar, cu cei mai importanți jucători de pe piața din România CITEȘTE ȘI Profit News TV va organiza Maratonul Imobiliar, cu cei mai importanți jucători de pe piața din România

Rădulescu, care lucrează în BNR din 1990, cu câteva intermitențe (inclusiv un mandat la conducerea CEC, dar și la Banca Agricola) spune că s-a retras “pe o poziție neexecutivă potrivită pentru o persoană care se apropie de vârsta de pensionare”.

”A fost o perioadă extrem de intensă, de muncă asiduă”, spune Rădulescu, despre cei 8 ani petrecuți la conducerea Direcției de Stabilitate.

Rădulescu a mai fost director al Direcției de Politică monetară și reprezentant al României la FMI.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
eugen radulescu