Fondul Blackstone și-a recompensat directorul general cu aproape 611 milioane de dolari în 2020

Fondul Blackstone și-a recompensat directorul general cu aproape 611 milioane de dolari în 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2021

Directorul general al fondului Blackstone Group, Stephen Schwarzman, a câștigat anul trecut 610,5 milioane de dolari din dividende și alte recompense, devenind cel mai bine plătit director din industria de private equity, arată documentele trimise către autoritățile de reglementare și consultate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În plus, câștigurile lui Stephen Schwarzman s-au majorat cu 20% comparativ cu 2019, în pofida impactului pandemiei de COVID-19 scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Datele oficiale arată că cea mai mare parte a câștigurilor lui Stephen Schwarzman au venit de pe urma participației de 19,3% pe care acesta o deține la Blackstone. Anul trecut acesta a primit 86,4 milioane de dolari sub formă de recompense și 524,1 milioane de dolari sub formă de dividende pentru acțiunile sale la Blackstone. Potrivit revistei Forbes, averea lui Stephen Schwarzman este în prezent estimată la 22,3 miliarde de dolari.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

La rândul său, președintele fondului Blackstone, Jonathan Gray, a câștigat anul trecut 216,1 milioane de dolari, constând în 123,2 milioane de dolari sub formă de recompense și 92,8 milioane de dolari sub formă de dividende pentru acțiunile pe care le deține. Averea sa este evaluată la 4,5 miliarde de dolari.

"Politica de recompensare a directorilor Blackstone este legată în mod direct de performanțele investitorilor și acționarilor", a declarat un purtător de cuvânt de la Blackstone Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
blackstone group
stephen schwarzman