Fost CEO al Huffington Post, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Superbet Group

Fost CEO al Huffington Post, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Superbet Group
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2023

Superbet Group anunță numirea lui Jimmy Maymann în calitate de Vice-Președinte al Consiliului de Administrație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În urma numirii lui Hans-Holger Albrecht în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație (CA), Superbet Group continuă să își consolideze echipa de leadership.

De ce au plătit doi actori americani 2,5 milioane de dolari pentru o echipă galeză din divizia a cincea? CITEȘTE ȘI De ce au plătit doi actori americani 2,5 milioane de dolari pentru o echipă galeză din divizia a cincea?

Jimmy Maymann deține o experiență impresionantă la nivel de conducere, în diverse consilii de administrație, la care se adaugă și un palmares consistent de inovator și antreprenor, specializat în crearea, dezvoltarea și transformarea unor companii din domenii precum tehnologie, media, servicii digitale, telecomunicații și ONG-uri. 

Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, el a fost esențial în crearea a mai mult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat și într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exemplu în acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conținut video co-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziționată de către compania americană AOL în anul 2011. 

În prezent, Jimmy Maymann este președinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conținut cultural), TV2 Danemarca (media) și AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian). De asemenea, el deține funcții non-executive în cadrul companiilor Telia AB (telecom), Pitzner Group (investiții comerciale) și The Maternity Foundation (ONG internațional).

Start-upul românesc bonapp.eco a ridicat o finanțare de 600.000 de euro și vizează să ajungă la venituri de 1 milion de euro în 2024. Extindere în Iași, Timișoara și Brașov în următoarele 12 luni CITEȘTE ȘI Start-upul românesc bonapp.eco a ridicat o finanțare de 600.000 de euro și vizează să ajungă la venituri de 1 milion de euro în 2024. Extindere în Iași, Timișoara și Brașov în următoarele 12 luni

Anterior, Jimmy Maymann a fost Vice-Președinte Executiv pentru conținutul dedicat portofoliului de brand-uri, în cadrul AOL, reușind performanța de a avea 499 de milioane de vizitatori unici lunar. În prealabil, Jimmy a fost CEO al platformei de știri “The Huffington Post”, fiind responsabil pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii de extindere la nivel global, care a culminat cu deschiderea de 15 ediții în piețe internaționale și a avut ca rezultat creșterea audienței de la 35 de milioane la aproximativ 210 milioane de vizitatori unici lunar.

Fondat în anul 2008, Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia și Polonia.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet group
jimmy maymann