FOTO Complexul de birouri Swan din nordul Bucureștiului a fost vândut cu 30 milioane euro, cu 12 milioane euro sub prețul cerut în urmă cu 3 ani

scris 14 oct 2016

Complexul de birouri Swan Office & Technology Park din nordul Bucureștiului, inaugurat în 2011 ca parte a noii zone de birouri Pipera, dezvoltat de firma Swan Property, controlată de fondul de investiții Chayton Capital, care a intrat însă în insolvență în ianuarie 2013, a fost vândut cu 30,3 milioane de euro, cu 12 milioane de euro sub prețul cerut la momentul ofertării, în urmă cu 3 ani.

Complexul a fost cumpărat de Smartown Investments, controlată de o firmă înregistrată în Cipru, Topmost Investments Limited.

Swan Office & Technology Park include trei clădiri, având două niveluri subterane, parter și cinci etaje cu o suprafață închiriabilă de 29.124 metri pătrați. Suprafața maximă pe etaj este de 2.933 metri pătrați. 

DOCUMENT AFI pregătește vânzarea a 3 dintre cele 5 clădiri de birouri din zona Cotroceni CITEȘTE ȘI DOCUMENT AFI pregătește vânzarea a 3 dintre cele 5 clădiri de birouri din zona Cotroceni

Complexul a avut la momentul lansării un grad de ocupare de doar circa 35%, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care dezvoltatorul, care contractase credite bancare, a intrat în insolvență.

viewscnt
Afla mai multe despre
swan
pipera
birouri