FOTO Coresi Business Park Brașov a finalizat prima clădire de birouri din faza a doua a proiectului

Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 6 oct 2016

Prima clădire de birouri din faza a doua a proiectului Coresi Business Park Brașov, cu o suprafață de 8.300 metri pătrați, a fost dată în folosință în luna septembrie și este ocupată integral, iar în trimestrul al doilea din 2017 urmează să fie livrată a doua clădire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A doua fază a proiectului Coresi Business Park cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălțime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiți.

Dezvoltatorul parcului de afaceri, compania Ascenta Management, a păstrat, recondiționat și transformat fostele hale ale fabricii de tractoare din Brașov într-o clădire de birouri clasa A.

Imaginile pot fi văzute AICI, AICI, AICI, AICI și AICI.

Prima fază a Coresi Business Park cuprinde aproximativ 26.000 metri pătrați construiți de spații de birouri neconvenționale, cu elemente arhitecturale industriale.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, Raiffeisen, IBM, Tata Technologies, companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp. Coresi Business Park este o parte integrantă a noului cartier Coresi, ce constituie una dintre cele mai ample inițiative de regenerare urbană din Romania. Coresi Business Park se întinde pe 12 hectare din fosta platforma industrială.

“Am observat în ultimul an un interes crescut din partea companiilor din domeniul IT și engineering, fie că vorbim de chiriași noi, cum este cazul companiilor iQuest și Tata Technologies, sau de chiriași care activează deja în cadrul Coresi Business Park și care își extind activitatea, cum este cazul IBM. În prezent, companiile de software și engineering au o pondere aproape egală între chiriașii noștri cu cele de outsourcing (BPO) și centrele de servicii (SSC) iar tendința lor este de creștere. Din punct de vedere economic, acest fenomen se reflectă pozitiv în valoarea adăugată pe care companiile o generează, dar și în atragerea de personal calificat, bine plătit.” adaugă Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park.

viewscnt
Afla mai multe despre
coresi
birouri
brașov