Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord

Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord
scris 25 sep 2017

Furnizorul de piese auto AutoKarma, pe piață din 1996, a cumpărat o clădire în zona Gării de Nord din București, cu 523.000 euro, unde va amenaja birourile administrative, spațiile de procesare a comenzilor online și sălile de pregătire a personalului.

Firma a plătit 535 de euro/metru pătrat.

„Am ales această clădire datorită prețului de oportunitate și al amplsamentului. În noul sediu vom muta birourile administrative, birourile de procesare a comenzilor online și vom amenaja săli de pregătire a personalului”, afirmă Mola Luigi, manager și proprietar AutoKarma.

Centrul, cumpărat prin firma imobiliară Esop, are o suprafață construită de 978 metri pătrați, o suprafață utilă de 850 metri pătrați și este împărțit pe mai multe niveluri.

Dedeman deschide al 48-lea magazin, investiție de 10 milioane euro, și depășește 10.000 de angajați. Următoarea investiție - magazinul din cartierul bucureștean Pantelimon CITEȘTE ȘI Dedeman deschide al 48-lea magazin, investiție de 10 milioane euro, și depășește 10.000 de angajați. Următoarea investiție - magazinul din cartierul bucureștean Pantelimon

Autokarma are 12 magazine de desfacere în București și în țară, precum și un magazin online.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
autokarma
sediu
piese auto