Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord

Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord
scris 25 sep 2017

Furnizorul de piese auto AutoKarma, pe piață din 1996, a cumpărat o clădire în zona Gării de Nord din București, cu 523.000 euro, unde va amenaja birourile administrative, spațiile de procesare a comenzilor online și sălile de pregătire a personalului.

Firma a plătit 535 de euro/metru pătrat.

„Am ales această clădire datorită prețului de oportunitate și al amplsamentului. În noul sediu vom muta birourile administrative, birourile de procesare a comenzilor online și vom amenaja săli de pregătire a personalului”, afirmă Mola Luigi, manager și proprietar AutoKarma.

Centrul, cumpărat prin firma imobiliară Esop, are o suprafață construită de 978 metri pătrați, o suprafață utilă de 850 metri pătrați și este împărțit pe mai multe niveluri.

Dedeman deschide al 48-lea magazin, investiție de 10 milioane euro, și depășește 10.000 de angajați. Următoarea investiție - magazinul din cartierul bucureștean Pantelimon CITEȘTE ȘI Dedeman deschide al 48-lea magazin, investiție de 10 milioane euro, și depășește 10.000 de angajați. Următoarea investiție - magazinul din cartierul bucureștean Pantelimon

Autokarma are 12 magazine de desfacere în București și în țară, precum și un magazin online.

viewscnt
Afla mai multe despre
autokarma
sediu
piese auto