George Ureche pleacă de la Antena Group și revine în cadrul PwC ca lider al echipei de tranzacții

George Ureche pleacă de la Antena Group și revine în cadrul PwC ca lider al echipei de tranzacții

George Ureche

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2019

George Ureche revine în cadrul companiei de consultanță PwC ca lider al echipei de M&A, după ce în ultimii ani a activat în grupurile de media Antena Grup și Media Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

El a fost responsabil de managementul operațional al acestor companii, ca și de activitățile de investiții, tranzacții, operațiuni de finanțare, restructurarea afacerii, precum și managementul proiectelor cu finanțare europeană.

Platforma de livrare Glovo se extinde în România CITEȘTE ȘI Platforma de livrare Glovo se extinde în România

George Ureche a lucrat de asemenea în cadrul echipei de Tranzacții a PwC România timp de 7 ani, perioadă în care a coordonat proiecte de fuziuni și achiziții și a fost implicat în proiecte de consultanță pentru clienți din sectoare diverse precum media, IT, retail, transport și logistică, telecom, servicii financiare, turism, agricultură, energie și industria farmaceutică.

El a mai lucrat 10 ani în calitate de manager executiv și de dezvoltare în grupul MediaPro. Din martie 2018 a condus posturile de televiziune ale Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV) și platformele digitale AntenaPlay și LaJumate.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
george ureche
antena group
pwc