Google plătește peste 2 miliarde de dolari pentru clădirea Chelsea Market din New York City

Google plătește peste 2 miliarde de dolari pentru clădirea Chelsea Market din New York City
scris 7 feb 2018

Google, parte a grupului Alphabet, a convenit achiziția clădirii Chelsea Market din New York City, cunoscută pentru restaurantele și spațiile sale comerciale, pentru peste 2 miliarde de dolari, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Real Deal, relatează Reuters.

Operatorul celui mai utilizat motor de căutare din lume este deja cel mai mare chiriaș al clădirii respective, ocupând o suprafață de aproximativ 37.160 de metri pătrați. Google cumpără clădirea de la firma de investiții în sectorul imobiliar  Jamestown, din Atlanta, scrie News.ro.

Planurile Google legate de clădire nu sunt clare, dar va menține probabil actualul profil al componentei comerciale a acesteia.

One United Properties, controlată de Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, prelungește parteneriatul cu Garanti Bank pentru One Herăstrău Park CITEȘTE ȘI One United Properties, controlată de Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, prelungește parteneriatul cu Garanti Bank pentru One Herăstrău Park

Reprezentanții Alphabet nu au putut fi contactați pentru comentarii.

Clădirea cu o suprafață totală de circa 111.483 de metri pătrați, situată pe 75 Ninth Avenue, include spații de birouri și comerciale și găzduiește un restaurant popular și chiriași precum Liga Majoră de Baseball, canalul de știri New York 1 și Food Network.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alphabet
google
chelsea market