H2On, ofertă completă de hidratare: apă de calitate, dozatoare, pompă pentru bidon apă. Interviu cu Nathaniel Geană

H2On, ofertă completă de hidratare: apă de calitate, dozatoare, pompă pentru bidon apă. Interviu cu Nathaniel Geană
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 iul 2022

În România, a fost anunțat de curând primul cod roșu de caniculă al verii, ceea ce a redeschis discuțiile despre nevoia unei hidratări corespunzătoare, cu minimum 2 litri de apă pe zi, mai ales pentru persoanele mai sensibile, printre care seniorii, femeile însărcinate etc. În acest context, am discutat cu Nathaniel Geană, proprietarul H2On, companie care livrează apă acasă și la birou, în toată țară. Oferta respectivului brand românesc este completă, de la apă de calitate superioară la dozatoare și pompe pentru bidon apă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În cadrul interviului, proprietarul H2On a vorbit despre noutățile companiei pe care o conduce, mai precis planurile de extindere și recunoașterea internațională de care se bucură apa comercializată către persoanele fizice și juridice din toată România.

Ați ajuns de la o acoperire de aproximativ 30 de județe, anul trecut, la o acoperire națională, în prezent. Care sunt planurile de viitor ale companiei pe care o conduceți?

Nathaniel GeanăÎntr-adevăr, am reușit într-un timp foarte scurt să devenim o companie care poate livra produsele și serviciile din portofoliu în absolut toată țara, de la cel mai mic sat până la cel mai mare municipiu. Nu este un lucru simplu și vreau să vă mărturisesc că, atât eu, cât și întreaga echipă H2On, suntem foarte mândri de acest aspect.

În plus, doresc să va dezvălui în premieră faptul că am finalizat cu succes achiziția fondului de comerț al grupului Sam Mills, care opera acest business sub brandul Smarald.

H2On, ofertă completă de hidratare: apă de calitate, dozatoare, pompă pentru bidon apă. Interviu cu Nathaniel Geană

Am preferat să nu dezvăluim această tranzacție până nu a fost finalizată, deoarece am trecut printr-un un proces de lungă durata și poate prin cele mai dure negocieri la care am participat.

Nu vă ascund faptul că, la început, eram sceptic în acestă privința, deoarece mă gândeam la ce ne așteaptă ținând cont că era vorba de o companie cu o tradiție de peste 20 de ani și care ocupă locul 4 în piața de water-cooler.

Însă acum, după finalizarea tranzacției, pot să vă spun că a meritat din plin tot acest efort și vreau pe această cale să-mi felicit colegii din toată țară pentru muncă depusă. Această tranzacție de succes ne consolidează poziția și ne motivează să nu ne oprim aici; vom reveni în curând cu alte surprize legate de noi achiziții și extinderi!

De curând, H2On a fost recompensată pentru a patra oară consecutiv cu un prestigios premiu internațional. Ce reprezintă această distincție pentru brand?

Nathaniel Geană: Într-adevăr, apa 100% microbiologic pură și netratată de la H2On a atras din nou atenția chefilor și somelierilor din restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Ungaria și Olanda. Compania noastră a primit pentru a patra oară consecutiv premiul Superior Taste Award, din partea prestigiosului Internațional Taste Institute din Bruxelles (Belgia), de această dată cu trei stele (punctaj maxim). Pentru noi, este încă o confirmare a calității apei pe care o comercializăm, de care eram deja convinși, însă pentru industrie este o certificare a poziției noastre.

Ce diferentiază H2On de celelalte companii din domeniu?

Nathaniel Geană: În primul rând, ne distingem prin inovație. La H2On, am conceput un sistem unic, deosebit de eficient, care ne permite să livrăm apă oamenilor atunci când le e sete. În plus, nu impunem nicio comandă minimă sau obligativitatea unui contract, cu alte cuvinte plătești exact ceea ce comanzi, nimic în plus. Nu în ultimul rând, avem o oferta variată, de la bidoane de 19 litri de apă la dozatoare, modele de pompă pentru bidon apă, espressoare și capsule de la brand-uri recunoscute la nivel internațional, precum Julius Meinl, LavAzza sau illy. În plus, în acest an am adăugat în portofoliu și brand-ul de apă AQUAVIA, o apă alcalină, cu un pH de 9,4. Prin urmare, suntem singura companie pe segmentul de 19 litri care are în portofoliu două brand-uri de apă distincte. Iar produsele noastre se vor diversifica și mai mult în curând.

În prezent, prețurile practicate de către H2On sunt următoarele: bidon 19 litri - 23 de lei (un preț de doar 1,21 lei per litru), dozatoare - între 450 de lei și 4.400 de lei (în funcție de specificațiile tehnice), pompă pentru bidon apă (electrică) - 79 de lei etc.

viewscnt
Afla mai multe despre
h2on
nathaniel geană