Internele își caută consultant cu 1,5 milioane euro

Internele își caută consultant cu 1,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2019

Ministerului Afacerilor Interne a lansat o licitație de 7,22 milioane lei (1,51 milioane euro), fără TVA, pentru a achiziționa servicii de consultanță și instruire, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licitația vizează achiziția de ”servicii de consultanță implementare BSC, servicii de instruire personal și servicii de dezvoltare a aplicației informatice BSC, inclusiv echipamente necesare implementării proiectului ”Management performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență” cod SIPOCA 52”, potrivit anunțului, citat de news.ro.

Proiectul, co-finanțat de Uniunea Europeană (UE), constă în implementarea unor sisteme unitare de management al calității și performanței, precum și a unei platforme informatice aferente gestionării acestora.

Simplificarea transmiterii informațiilor la Registrul Comerțului întârzie. Instituția a anulat, pentru abateri grave, licitația pentru sistemul informatic dedicat acestei operațiuni. Telekom și S&T așteaptă CITEȘTE ȘI Simplificarea transmiterii informațiilor la Registrul Comerțului întârzie. Instituția a anulat, pentru abateri grave, licitația pentru sistemul informatic dedicat acestei operațiuni. Telekom și S&T așteaptă

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 iunie.

Contractul este împărțit în trei loturi, iar achiziția nu implică încheierea unui acord-cadru.

viewscnt
Afla mai multe despre
interne
consultant
licitatie