Acord între Samsung și Comisia pentru protecția consumatorilor din SUA pentru rechemarea Note 7

Acord între Samsung și Comisia pentru protecția consumatorilor din SUA pentru rechemarea Note 7
scris 13 oct 2016

Samsung Electronics și Comisia pentru protecția consumatorilor din SUA au stabilit termenii rechemării smartphone-urilor Note 7, mărind numărul acestora la 1,9 milioane, transmite Bloomberg.

Toți proprietarii de Note 7 vor putea să își schimbe telefoanele cu un alt smartphone Samsung sau să își primească banii înapoi, potrivit unui comunicat al companiei.

Clienții care vor schimba un Note 7 pentru un alt dispozitiv Samsung vor beneficia și de un credit de 100 de dolari, iar cei care vor opta pentru o altă marcă vor primi 25 de dolari, scrie News.ro.

Samsung a redus miercuri estimarea de profit operațional cu 2,3 miliarde de dolari, după ce a decis să oprească definitiv producția telefoanelor Note 7, din cauza riscului ca acestea să ia foc sau să explodeze.

”Suntem hotărâți să facem tot ce putem pentru a corecta situația”, a spus Tim Baxter, președinte și director operațional al Samsung Electronics America.

Iulian Stanciu: eMAG va deveni profitabil în 2018 sau 2019, când afacerile vor depăși un miliard de euro CITEȘTE ȘI Iulian Stanciu: eMAG va deveni profitabil în 2018 sau 2019, când afacerile vor depăși un miliard de euro

Pe 15 septembrie, agenția americană pentru protecția consumatorilor a anunțat rechemarea voluntară de către Samsung a 1 milion de telefoane Note 7.

Acțiunile Samsung au crescut joi cu 1,4% la bursa din Seul, după  trei zile în care au scăzut cu 10%, reducând capitalizarea de piață a companiei cu 21 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics
note 7