Acord la Ischia între G7 și giganții Internetului în vederea blocării propagandei ”teroriste” online

Acord la Ischia între G7 și giganții Internetului în vederea blocării propagandei ”teroriste” online
scris 20 oct 2017

Statele membre ale Grupului Celor Șapte (G7) cele mai industrializate țări din lume și giganții Internetului s-au pus de acord asupra unui plan vizând să blocheze conținuturi online cu caracter ”terorist”, a anunțat vineri ministru italian de Interne Marco Minniti, a cărui țară deține în prezent președinția Grupului, relatează AFP.

Reprezentanți ai Google, Facebook și Twitter și miniștrii de Interne ai statelor membre G7 s-au întâlnit joi și vineri la Ischia, în sudul Italiei, scrie News.ro.

ANOFM: Peste 31.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național. Cele mai multe sunt în București, Prahova și Sibiu CITEȘTE ȘI ANOFM: Peste 31.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național. Cele mai multe sunt în București, Prahova și Sibiu

Ei au luat decizia ”de a pune în aplicare împreună” un plan de acțiune vizând să blocheze ”conținuturi cu caracter terorist”, a anunțat în fața presei Marco Minniti, ministrul italian de Interne.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
g7
internet