Afaceri în creștere în acest an pentru compania Alfa Software

Afaceri în creștere în acest an pentru compania Alfa Software
scris 11 nov 2020

Alfa Software, companie de IT cu capital privat românesc, estimează o cifră de afaceri de 2,2 milioane euro pentru acest an, în creștere cu 10% față de anul anterior.

În ultimele luni, echipa Alfa Software și-a mutat birourile în mediul online și a lucrat pentru implementarea a peste 30 de proiecte a căror valoare depășește 1 mil. euro. 

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de ERP,  a intrat în al 24-lea an de activitate. În perioada următoare, compania se va concentra pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, dezvoltarea de produse, precum și pe investiții în direcția dezvoltării echipei de programare și implementare  din Cluj-Napoca. 

ULTIMA ORĂ Getin Holding, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Polonia, a mandatat Rothschild pentru vânzarea Idea Bank România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Getin Holding, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Polonia, a mandatat Rothschild pentru vânzarea Idea Bank România

Echipa din Cluj-Napoca este formată din peste 30 de angajați, iar până la finalul anului compania vrea să atragă noi oameni pasionați de dezvoltarea de soluții integrate de business.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 vericale majore de business: producție, constructii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Arobs, Ortoprofil, Remat Brasov SA, Grupul Diferit, Nova Grup, Ardealul Carei, Arthema, RematHolding, Gica Import Export, etc 

viewscnt
Afla mai multe despre
alfa software
it