Airbus este interesat de afacerea de securitate cibernetică a companiei Atos

Airbus este interesat de afacerea de securitate cibernetică a companiei Atos
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Airbus, cel mai mare grup aeronautic european, este interesat să preia afacerea de securitate cibernetică a companiei franceze de software Atos, a anunțat postul francez de televiziune BFM, citând surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialii Airbus nu au răspuns imediat solicitărilor Reuters de a comenta informația.

Șeful BMW Group - majorare de salariu cu aproape 10 milioane euro CITEȘTE ȘI Șeful BMW Group - majorare de salariu cu aproape 10 milioane euro

Conform surselor BFM, Airbus a fost interesat în ultimele săptămâni de o potențială achiziție a Atos, în urma sporirii interesului în sectorul securității cibernetice, dar, la acest stadiu, nu este luată în discuție o preluare directă, scrie Agerpres.

"Șeful Airbus, Guillaume Faury, crede că această temă (Atos) este prea complicată, ținând cont de interesele Airbus. Prin urmare, grupul aeronautic european a optat să nu cumpere întreaga companie Atos, deoarece nu este interesat de celelalte activități ale companiei franceze", susțin sursele.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus
atos