Amazon lansează Fire TV Stick Basic Edition în România. Detaliile noului echipament

Amazon lansează Fire TV Stick Basic Edition în România. Detaliile noului echipament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2017

Amazon a anunțat un nou dispozitiv pentru streaming, Fire TV Stick Basic Edition, care va fi comercializat oficial și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fire TV Stick Basic Edition este o versiune specială a mai vechiului Fire TV Stick. Diferența principală dintre cele două constă în lipsa asistentului digital Alexa, care este disponibil doar într-un număr limitat de țări.

Noul dispozitiv dispune de un procesor cu opt nuclee, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare pentru aplicații și jocuri. Acesta suportă protocolul wireless 802.11ac, care-l recomandă pentru streaming-ul filmelor în format full HD.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Fire TV Stick Basic Edition va fi disponibil în toate țările în care există și serviciul Amazon Prime Video, unul din principalii concurenți pentru Netflix.

Lansat în peste 100 de țări, inclusiv România, în cursul anului trecut, serviciul Prime Video va beneficia de pe urma noul stick de streaming care va facilita utilizatorului vizionarea pe televizor a conținutului video furnizat de Amazon.

Pentru 50 de dolari, produsul care poate fi achiziționat de pe site-ul oficial Amazon include și o telecomandă care oferă acces rapid la funcțiile de bază ale player-ului video.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
stick
video