Angajații români, pe ultimul loc în UE la utilizarea computerelor sau echipamentelor computerizate la lucru

Angajații români, pe ultimul loc în UE la utilizarea computerelor sau echipamentelor computerizate la lucru
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2018

La începutul anului 2018, 87% din persoanele cu vârsta între 16 și 74 de ani din Uniunea Europeană au utilizat Internetul cel puțin odată în ultimele 12 luni, arată datele publicate joi de Eurostat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Dintre utilizatorii de Internet care erau angajați, 71% au declarat că au utilizat computere, laptopuri, smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive portabile la muncă și 19% au declarat că utilizat echipamente și utilaje computerizate, scrie Agerpres.

VIDEO Apple spune că este normal ca noile iPad Pro să se îndoaie CITEȘTE ȘI VIDEO Apple spune că este normal ca noile iPad Pro să se îndoaie

În 2018, cel mai mare procent de utilizatori de Internet angajați au folosit computere, laptopuri, smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive portabile sau echipamente computerizate la lucru în Olanda (93%), urmată de Danemarca și Suedia (ambele cu 90%) și Finlanda (87%). Cel mai mic procent, sub jumătate din numărul utilizatorilor de Internet angajați, au fost înregistrat în România (36%) și Bulgaria (47%).

viewscnt
Afla mai multe despre
computer
internet