Antene de telecomunicații, atacate pe fondul teoriilor conspirației în Marea Britanie

Antene de telecomunicații, atacate pe fondul teoriilor conspirației în Marea Britanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2020

Circa 20 de antene-relee au fost atacate în Regatul Unit în urma răspândirii zvonurilor care leagă tehnologia 5G de propagarea noului coronavirus, potrivit presei britanice, determinând guvernul să adopte un ton mai ferm miercuri împotriva unei așa-zise "teorii nebunești a conspirației", potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Recent a fost relatat, cu imagini VIDEO, că englezii dau foc antenelor 5G, crezând că sunt de vină pentru răspândirea COVID-19.

Acum este relatat că doi tineri, de 18 și 19 ani, suspectați că ar fi incendiat o antenă-releu marți la Dagenham (o suburbie a Londrei) au fost arestați, iar în West-Yorkshire poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele altui incendiu care a vizat o antenă în Huddersfield marți dimineață, scrie Agerpres.

Microsoft extinde suportul pentru versiunile mai vechi de Windows 10 CITEȘTE ȘI Microsoft extinde suportul pentru versiunile mai vechi de Windows 10

Un purtător de cuvânt al guvernului britanic a condamnat miercuri aceste atacuri "aparent inspirate de această nebunească teorie a conspirației, care circulă pe internet", pe care a calificat-o drept "complet absurdă".

viewscnt
Afla mai multe despre
antene
coronavirus
telecomunicatii