Aplicația de iPad nu este o prioritate pentru Instagram

Aplicația de iPad nu este o prioritate pentru Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 oct 2023

Șeful Instagram are vești proaste pentru utilizatorii care așteptau o versiune de iPad a platformei sociale: Aceasta nu va veni prea curând.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adam Mosseri, șeful Instagram, a reiterat faptul că o aplicație de iPad nu reprezintă o prioritate pentru companie, spulberând speranțele utilizatorilor care sperau că o astfel de aplicație va fi lansată în viitorul apropiat.

Afirmația a venit în cadrul unei sesiuni în care Mosseri a răspuns unora dintre întrebările adresate de utilizatori în cadrul unei sesiuni derulate prin Instagram Stories.

X pregătește noi abonamente CITEȘTE ȘI X pregătește noi abonamente

Șeful platformei nu a exclus complet dezvoltarea, la un moment dat, a unei aplicații de iPad, acesta spunând, totuși, că „va fi bine să o avem cândva”.

Întrebat anul trecut despre o aplicație Instagram pentru iPad, Mosseri spunea că numărul utilizatorilor care accesează platforma de pe tabletele Apple nu este suficient de mare pentru ca aceasta să reprezinte o prioritate.

În schimb, Meta lucrează la o versiune de iPad pentru WhatsApp, ceea va face ca Instagram să rămână singurul produs important al companie lipsit de o aplicație de iPad.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
meta
ipad
whatsapp
aplicație