Aplicația WhatsApp Business pentru iOS este lansată la nivel global

Aplicația WhatsApp Business pentru iOS este lansată la nivel global
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 apr 2019

WhatsApp Business, aplicația prin care Facebook vrea să faciliteze companiilor intrarea în contact cu clienții, poate fi acum folosită pe iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansarea de astăzi înseamnă că versiunea de WhatsApp pentru firme este disponibilă la nivel global pe ambele platforme mobile principale, Android și iOS. Versiunea de Android a fost lansată încă din ianuarie 2018.

Spre deosebire de aplicația normală, WhatsApp Business le permite companiilor să-și creeze un profil care să includă datele de contact precum site-ul web sau adresa magazinului fizic.

Mark Zuckerberg: Avem nevoie de noi legi care să reglementeze discursul politic în spațiul online CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg: Avem nevoie de noi legi care să reglementeze discursul politic în spațiul online

Versiunea Business este creată ca o formă de monetizare din partea Facebook, care deține WhatsApp, și care va permite astfel companiilor să le comunice utilizatorilor ofertele și promoțiile intermediul celei mai folosite aplicații de chat.

Firmele au voie să contacteze utilizatorii doar dacă aceștia le-au scris prima oară. În mod normal, utilizatorii care nu au inițiat comunicări de acest gen, nu ar trebui să primească mesaje de la companiile care folosesc WhatsApp Business.

Serviciul WhatsApp Business este compatibil și cu interfața web oferită de WhatsApp, astfel că reprezentanții firmelor pot trimite mesaje și prin intermediul PC-urilor, nu doar de pe telefon.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
chat
business