App Store va rămâne deschis pentru dezvoltatori în perioada sărbătorilor de iarnă

App Store va rămâne deschis pentru dezvoltatori în perioada sărbătorilor de iarnă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 nov 2021

Apple va schimba anul acesta tradiția și nu-și va mai închide magazinul de aplicații pentru dezvoltatori, care vor putea, și de sărbători, să publice update-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În mod tradițional, magazinul de aplicații pentru dispozitivele Apple își închidea porțile pentru dezvoltatori de două ori, între 24 și 28 noiembrie, respectiv între 23 și 27 decembrie.

Din această cauză, dezvoltatorii erau nevoiți să-și planifice din timp programul update-urilor, pentru că nu puteau trimite update-uri în cele două perioade. Dacă se întâmpla să fie descoperit un bug grav, care necesita un update rapid, dezvoltatorii nu avea altă cale decât să aștepte redeschiderea magazinului.

Samsung și Xiaomi conduc piața de smartphone-uri din România. Oppo devine al treilea jucător CITEȘTE ȘI Samsung și Xiaomi conduc piața de smartphone-uri din România. Oppo devine al treilea jucător

Anul acesta, App Store nu se va mai închide pentru dezvoltatori, a anunțat Apple. Asta înseamnă că aceștia vor putea trimite către Apple update-uri ca pe întreg parcursul anului.

Însă, Apple avertizează că procesul de verificare și aprobare va decurge mai greoi decât în restul anului. Asta pentru că o parte din oamenii care se ocupă de verificarea aplicațiilor vor fi în vacanță.

Oricum, cu App Store funcționând la un nivel mai redus, dar, totuși, rămas deschis, dezvoltatorii de aplicații știu măcar că pot lansa un update în cazul unei urgențe, precum o problemă tehnică care afectează funcționarea aplicației.

viewscnt
Afla mai multe despre
app store
apple